Thursday, August 25, 2011

:: meet uncle yang gerekkkk! ::

salam n hye!

how your puasa today peeps? semalam ade iftar with my colleague..thanks cyberview..we had fun of masak2 yesterday at Red Wok Restaurant, Bangi.

later i will update okay?

btw, semalam aku ade post dekat fb pasal uncle gedek yang super cool. semalam aku xde keje kat opis, tu yang sebok duk berblogwalking sampai tah cemane terjumpe blog uncle ni..


ape istimewanye pic uncle ni..scroll down jom!





korang mesti xpaham kan nape aku post picture die? tegelak aku bace blog die. nak tawu sebab ape? xyah cakap banyak.meet uncle gedek here :)

then, you will know what i mean. cool jugak uncle ni kan? a pic can tell us a thousand story! korang tengok satu2 pic die and the caption of every piccas of him.#sumpah lawak!

semalam ade post pasal shopping..uncle ni ade kumen..omg! terharunye..terime kasih encik super cool.pantas dan tuntas! bak kate orang JB..gerekkkk seyyy!


dalam post aku kat situ aku ade post gambar dekat jalan tar. die nak mention yang die ade kat situ gak.hehe. ape2 lah uncle..janji rawx! wish u selamat hari raye :)

p/s: nak menarik dihari raye? inginkan mate anda nampak gorjez? jom lets go here!

okay, bye! <3

2 comments:

gedek! said...

Seomga kamu rawx juga! Hurrah!

dilla ohh lala said...

hahaha..baekk captain!