Sunday, November 04, 2012

:: Mini Pelamin + Make Up ::

Untuk majlis bertunang ni, aku and mama decide untuk menyewa sahaja mini pelamin. Sebab if buat sendiri, banyak barang yang perlu cari.. bunge,  kain, peralatan deco, so it maybe will be a bit priceyy dan tambah2 lagi memang xgune dah. Just cari mini pemain yang simple, ok enough.

Majlis akan berlangsung bulan December bukan alasan untuk bertangguh. lagi cepat lagi elok. Kite tak tahu ape yang akan terjadi nanti bile bertangguh2 ni. so awal bulan October ritu aku dah tempah mini pelamin untuk majlis aku nanti.

Butik pengantin yang aku survey semuanya depan rumah aku je. senang! naseb area rumah aku ni banyak kedai and butik pengantin. Kitorang pergi 5 butik pengantin. Tapi yang paling aku berpuas hati dengan butik Sanggar Cinta. amboi name..kelasss kau!hehe.

Pakej untuk mini pelamin + make up die bagi RM600. ini adelah yang best price antara kelima2 butik tu + i like makeup die. Make up yang akak ni buat based on die punye album memang cantik. soft je, xover. i loikee! hopefully time majlis aku nanti, die make up kan aku sepaerti ape yang aku harapkan. Insyallah. Amin :)

Nak tengok mini pemain? hehe..teaser.. jeng..jeng..jeng..



Pic ni diambil after discussion dengan orang butik tu. nak tengok hasilnye, tunggu 23 December 2012 nanti ye :)

2 comments:

Dyla Qistina said...

tahniahhh! :)

dilla ohh lala said...

thank you dyla qistina..kamu pon same kan? :)