Sunday, March 06, 2011

:: cycling ::



entri kali ni, nak bercakap tentang our 'kite-kite' xtvt..selepas trip ke broga n sungai pisang menjadi, xtvt kali ni cycling di bukit cerakah, shah alam. cadangnye berkumpul di restoran abc shamelin 7am. mok mok kate die dtg bangi dulu, then gerak same2..kunun2 nak bangun kul 530..hmm..sgtt la 530 die.haha! last2 saye gak yang kejut die..tp terlambat cket kul 6. sampai2 kami yang paling lambat..sorry ye kawan2..hehe.

act 'kite-kite' ni closed grup in fb. kire ni ni class section 1 cu202 which is my mok mok class. but saye terharuuu cuz dberi kebenaran msok grup ni..serbe salah gak tetibe je kann msok, but dorg okay, so im feeling okay too. thanx kawan2..hehe. nice to meet ya'all :)

kitorg sampi sane around 10am. tix entrance rm3 per person. cycling 3hours for rm7. oke la. time first naek tu, ari macam gelap jek..da hujan, kitorg amek port berteduh. time tu sume mkn sandwich, dayah homemade. sandwich sardin n sandwich telur..thanxxx dayah..next time wat lagik.hikhik. :)

da teduh je, mule balik xtvt cycling kami, keadaan geografi yang berbukit dan adakala landai kadangkala membuatkan kami berasa sedikit keletihan. time turun bukit memang besh la kan.. sume menjerit waaaaaaaaaaaa..woohooooooooooo! cube time naek bukit..adoii..letih..nak air! hahaha. yang penting sume enjoy! kan kan?

trip kali ni ade 14 orang yang join..besttt. :D

ni lah 'kite-kite' yang join cycling

*snap before start cycling

dari kiri me,

a lot of THANXXX to the photographer,
mista faeq daniel for snapping those piccas.
:D

*cian die bwk beg berat2..hihi.






:: kalo nak tahu lebih lanjut sile klik ::

4 comments:

Faeq Daniel said...

hehehe! nice!!
watak saye dalam blog awak nie memg mok mok ea?? haish! :-p

dilla ohh lala said...

ha ah..awak kan mok mok shaye.hihihi :p

Nurul Izyan Ilyani said...

nak jd follower leh??? hehehehe =)

dilla ohh lala said...

hehe..leh je la syg..xhalang pown..:)