Wednesday, April 20, 2011

:: A date with astronout ::


Assalamualaikum frens..
entri kali ni sooo special..korg nak tahu pasal ape?? pasal datuk dr syeikh muszaphar datang kat kolej! sooo exsaitedd okeh!
ni prove die..sources from his fan club :)


APE??? xkenall??? die kan astronout kat negara kite. tipu la kalo korg xkenal die kan.. sangat berbangge bile seorang rakyat malaysia dpt perg ke angkasa lepas. dan lebih berbangga sebab dr adalah umat islam ke 9 dapat pergi ke angkasa lepas.dan dari MALAYSIA! im proud to be Malaysian okeh people! teeheeeee...

nak usya die? uitt! bukan usya len oke. die laki orang kot..untung datin dr halina..suweeettt je time nikah dorg..ingat lagi tarikh dorg nikah 10.10.10. tarikh keramatt tuh.hee! usya blog die kat sini yek kawan2 :)

act, ade seminar kecemerlangan bersama datuk dr syeikh on 15 April 2011.. time die bru masok dewan, sume berdiri.perghhhh! cair wehh..ohsem! hee. bru duduk bebudak sume da sebok2 pegi depan amek pic die..sesaba cket ye.. *nasehat kat aku gak.cuz aku pown ade g depan time tuu..hikhik :p

die suh panggil dr syeikh je..datuk cam tue sgtt die kate..kelaka gak die neh. i love his spirit. the way he deliver the message, the way die cerite pasal bagaimana bermulanya penglibatan beliau dalam bidang astronout neh. korg nak tahu ape kriteria nak jadi astronout?antarenye :

  1. gigi xleh tampal2 - patot gigi cantekk je.
  2. xde kesan parut kecuali parut jerawat.haha! (ini lawak) - oke.now i noe dr ni penah jadi model dulu..no wonderrr~
dengar cam kelakar kann?haha..

salah satu sebab xleh bende2 camtu sebab kat angkasa lepas tarikan graviti sangat kuat, so takut kalau korg nye gigi yang tampal2 tu leh pecah kalo kat atas tuu..lagi satu kesan parut tu pown leh pecah gak..sgtt dasatt kan~ memang tabik spring kat die neh. bukan senang tawww..

model, astronout, doctor!
pakej lengkap! *pic ni cilok dari blog die.

oke, snap dulu bile b4 die smpi..
tgh setting camera, wan ni da seap posing.haha.
ni lah die..
ha ni name die wan aisyah..sangat eksaited bile dpt bergambar ngan astronout.haha!

dr kanan ina, syima, dayah n gee. n yang kiri skali tu xknl.hee.

jeng3..baru sampai..cool~

ohhhh~cairr..hehee~

sesi Q & A

ohsem!~


oke..yang pakai shawl polka dot tu aku. berebut nak mintak signnn..semangat kan? hehe!


thanx doc! all the best!

:: kalo nak tahu lebih lanjut sile klik ::


1 comment:

Slidersystems said...

Really Awesome………very nice post. You are Expert in your profession. It's a very interesting in a post. I appreciate you keep do a posting.
Sliding Wardrobe Systems
Fitted Wardrobes
Hinged Wardrobes
Hinged Wardrobes Doors
slider wardrobe